arbets--och-miljomedicin

Region Östergötland

Arbets- och miljömedicin

Dags för beslut - vårmötet i Linköping

Ari Riabacke är avslutningstalare på Vårmötet i Linköping. Han kommer att ge dig verktyg för att effektivt kunna jobba vidare med det du tidigare upplevt på mötet. När forskning blir verklighet! Att göra verkstad av dina kunskaper. Det är dags att fatta beslut!

I dagens samhälle är valmöjligheterna oändliga, informationsmängden enorm och hjulen snurrar allt snabbare. Så frågan är, hur gör vi när vi fattar våra beslut och framför allt – hur kan vi göra det bättre?

För att vässa beslutsfattandet så måste vi lära oss mer om oss själva och om de av naturen givna förutsättningarna, till exempel att vår hjärna är fullständigt överdimensionerad för att upptäcka faror och detektera risker. Vi måste gå från beslutsproblem till beslutsmöjlighet och vi måste våga mer.

Med detta som utgångspunkt tar Ari med oss på en oförglömlig upptäcktsfärd i beslutsfattandets mångfacetterade värld. Med avstamp i sin egen forskning guidar han oss på ett tankeväckande och mycket underhållande sätt in i en värld som är oss främmande – en värld om oss själva och vårt beslutsfattande.

Ari kommer att inspirera dig med nya idéer om hur du blir en bättre beslutsfattare. Han talar till såväl hjärta som hjärna. Det är så man når människor – oavsett om att det handlar om att leda, motivera, sälja, övertyga eller informera, säger Ari.

Missa inte en magisk föreläsning på vårmötet i Linköping.

Och du, missa inte heller att anmäla dig före den 5 april då anmälningsavgiften höjs. Dags för beslut om du inte anmält dig till Vårmötet i Linköping !

Program och anmälan till Vårmötet

Välkommen!

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    600