arbets--och-miljomedicin

Region Östergötland

Arbets- och miljömedicin

När forskning blir verklighet

Vi vill flagga för att vi arrangerar en stor konferens nästa år. Vi arrangerar ett arbets- och miljömedicinskt vårmöte den 25-27 april 2018. Den riktar sig till dig som är intresserad av senaste nytt inom arbetsmiljö, psykologi, ergonomi, arbetsmedicin och miljömedicin.

Vi tar också upp teman som rör implementering, kommunikation, mobbning, försäkringsmedicin och återgång i arbete. Temat för konferensen är ”När forskning blir verklighet”.

Är du intresserad av de här frågorna så boka in den 25-27 april 2018 redan nu i din kalender. Vi kan lova att det blir ett spännande forum för kunskapsspridning och nätverkande. För oss som jobbar på Arbets- och miljömedicin känns det extra roligt att satsa, det sammanfaller nämligen med att kliniken firar 40 år. Vi är också glada för att så många olika förbund och nätverk väljer att förlägga möten i samband konferensen.

I december 2017 och januari 2018 kommer mer information om konferensen och en länk där du kan anmälan dig. Vi kommer också ha information till dig som vill medverka som utställare. Hemsida för konferensen: Arbets- och miljömedicinskt vårmöte 2018 

Ansvariga för utformning av konferensens program är verksamhetschef Bengt Ståhlbom, ergonom Charlotte Wåhlin, läkare Elisabeth Lindberg, biolog Ingela Helmfrid, yrkeshygieniker Stefan Ljunggren samt administratör Anna-Lena Hällsten. Programmet utformas i dialog med flera parter.

Varmt välkomna till Linköping – staden där idéer blir verklighet.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    600