arbets--och-miljomedicin

Region Östergötland

Arbets- och miljömedicin

Prenumerera gärna på vår blogg

Hej, kul att du besöker Arbets- och miljömedicinbloggen. Välkommen hit. Här kan du ta del av nya inlägg varje vecka. Du vet väl om att du kan välja att prenumerera på vår blogg?

Det är enkelt sätt för dig att hålla dig informerad om när vi lägger ut nya inlägg. Kopplat till varje blogginlägg kan du ställa frågor till oss i bloggteamet eller så kan dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Det kan du skriva om i kommentarsfältet.

Här kan du registrera dig om du vill prenumerera på vår blogg

I början av 2015 startade vi den här bloggen för att sprida kunskap om arbetsmiljö och nu även om miljöfrågor. Sedan starten har över 60 000 personer besökt vår blogg och läst något eller flera av våra 126 inlägg.  Bloggen är en av många kanaler som vi använder för att sprida kunskap och diskutera olika arbetsmiljö- och miljöfrågor.

Vi är ett helt team som bloggar. Vi jobbar som forskare, läkare, ergonom/fysioterapeut, yrkes- och miljöhygieniker, psykolog och biolog. På bloggen lyfter vi fram både vår egen och andras forskning och delar med oss av våra vardagserfarenheter. Flera medarbetare på vår enhet och gästbloggare har också gjort uppskattade inlägg på vår blogg.

Vi har fått bra respons från flera av er läsare att bloggen är läsvärd, helt enkelt ett lättillgängligt sätt att ta del av kunskap. Vår blogg har också uppmärksammats i media vid ett flertal tillfällen.

Ta gärna del av tidigare inlägg där vi berättar om:  "Arbets- och miljömedicinbloggen gav miljöpris"

Kommande utvärdering av bloggen

Vi forsätter att utveckla bloggen vidare utifrån de önskemål som kommer in. I vår kommer vi bland annat att skicka ut en kort webbenkät till er som är prenumeranter på bloggen. Vi vill gärna ta del av dina synpunkter, vad du tycker om bloggen och hur vi kan förbättra den ytterligare. Hoppas du kan tänka dig att svara på några frågor.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    600